Wednesday, 4 August 2021

Dose kedua

Assalamualaikum
Alhamdulillah semalam settle cucuk dose kedua Sinovac. 
Pantas kali ni dalam setengah jam settled semua. Kali ni pun dah berani sket nak tengok jarum time Doctor cucuk😊. 
Kali ni selpie sendiri je takde orang nak ambikkan gambar dan tak nak pegang prop selepas vaksin tu. 
Lepas keluar tempat vaksin di SCCC cari Adam & abahnye kat taman depan tu. Sempatlah posing lepas rindu kat SCCC, lepas ni tak tau bila lagi dapat datang sini. 
Beg putih tu doorgift dapat selepas cucuk vaksin. 
Isi beg doorgift meriah sukalah Adam, mamanya pun suka. 

Itu saje cerita vaksin dose kedua simpan sini utk kenangan. 
Semoga covid cepat hilang dan Malaysia kembali pulih, Aamiin 

Tak sabar nak merentas negeri. 

Tuesday, 27 July 2021

πŸ’žJAMU MAHARANI JAMU TERBAIKπŸ’ž

Assalamualaikum semua 

Saya yakin ramai wanita yg mengamalkan pelbagai jamu utk kekal muda dan cantik.
Apa kata cuba jamu Maharani 😍
Tertanya-tanya apa khasiat jamu Maharani πŸ€”? 
Jom kita temngok... 

Kebaikan Maharani :
πŸ’ž Badan bertenaga
πŸ’ž Sesuai untuk ibu yang menyusu anak
πŸ’ž Set berpantang terbaik
πŸ’ž Melancarkan peredaran darah
πŸ’ž Jamu awet muda
πŸ’ž Tiada keputihan, senggugut pun dah pulih
πŸ’ž Ikhtiar utk yang lama menunggu kehadiran cahaya mata
WANITA DI LUAR SANA!!!
RUGI SANGAT KALAU TAK CUBA MAHARANIπŸ‘§

inb0x untuk dapatkan 0riginal Box πŸ‘‡❤

πŸ“² www.wasap.my/60162034923/maharani

Sunday, 25 July 2021

Buat Duit Dari Rumah

Assalamualaikum 

Ada yg mencari cara untuk menjana income dari rumah? 
Sambil guna barang kegunaan harian, boleh dapat pendapatan tambahan. 

#ProjekSTG lengkap semua, senang kerja Kita buat biznes online. 
Hanya dengan pendaftaran RM47 pulangannya berganda2 tiap bulan tau. Yang penting usaha dan doa Kita sertakan tiap Hari☺️
😍 Biz santai-santai 
πŸ€— Biz secara online 
πŸ˜ƒ Buat iklan di media sosial saja
πŸ˜‰ Bila-bila masa 
😁 Mana-mana saja 
Jangan risau pasal tidak pandai atau tiada pengalaman, kerana dalam biz ni ada ilmu, sistem & mentor yang hebat.. kita akan diajar anda sampai berjaya πŸ’ͺ☺

#10YearsProvenSuccess 

Monday, 19 July 2021

Rezeki menjelang Aidil Adha




Salam 9 Zuhijjah 
Alhamdulillah rezeki dapat makan buah buahan. 

Semalam beli buah mata kucing 3 kg rm15, mangga cokonan tak masuk dlm gambar 3 kg rm10, petai 6 papan rm10, cod rm7πŸ˜…. Time pkp ni order online je tunggu rider hantar sampai depan pintu.

Hari ni plak asben bawak balik rambutan, adik kirim. Kalau tau nak dpt buah hari ni tak yah beli buah semalam tu hihi. Takper lah tu dah rezeki penjual buah.
Semoga lepas ni berganda lagi rezeki penjual min kaffe ni plak, Aamiin 😍

Sunday, 18 July 2021

Hasil Tuaian

Assalamualaikum
Selamat pagi minggu 
Sekarang hari2 pun mcm hari minggu kan
Alhamdulillah
Hasil tuaian pegaga dalam pasu depan rumah pagi ni.
Boleh la buat pegaga goreng celup tepung Bestari laju je Adam makan nanti. Kalau buat ulam or kerabu Mama dengan Abah je yg makan.

Semoga Allah kurniakan rezeki yang melimpah ruah kepada kita semua, Aamiin ❤️

Friday, 16 July 2021

Mudahkan kerja mencuci

Assalamualaikum 

Hampir baju ni jadi 'arwah'
Dengan kotoran degil kunyit tu hampir tak dapat diselamatkan. Dah la sayang baju ni! Kan ke kiut baju tuπŸ˜†

Pastu teringat kan ku ada sabun POWER #eziclean
Haa terus rendam. Memula tu kaler kunyit tu bertukar jadi merah². lagi seram mak! Dah ada tompok² lagi la down.

Dan pastu tawakkal jer, rendam semalaman. Sekali pergi tengok balik. Uiiiiii hilang terus. Iyerr tak sempat nak tonyoh or sental pun.

Memang power. Harga pun murah jer. 

Nak dapatkan boleh klik sini ye
Www.wasap.my/60162034923/EziClean

Tuesday, 13 July 2021

Alhamdulillah Selamat 1st dose Sinovac

Assalamualaikum 
Alhamdulillah done 1st dose Sinovac, Semoga boleh pergi umrah tahun depan, Aamiin 😊. 
Tq ❤️  hantar & teman dari luar, tq juga para petugas PPV yg ramah2 siap tolong ambikkan gambar selepas vaksin lagi 😊.
Baca sharing kawan-kawan fb ramai yg pakai short sleeves dan jacket or cardigan, senang nak cucuk. Memang senang, takyah nak gulung lengan baju sampai atas.

#VaccinesBringUsCloser