Selamat pagi minggu
Sekarang hari2 pun mcm hari minggu kan
Hasil tuaian pegaga dalam pasu depan rumah pagi ni.
Boleh la buat pegaga goreng celup tepung Bestari laju je Adam makan nanti. Kalau buat ulam or kerabu Mama dengan Abah je yg makan.
Semoga Allah kurniakan rezeki yang melimpah ruah kepada kita semua, Aamiin ❤️
SS biasa makan pegaga buat ulam dngan nasik je. Jus dia tak berani nak minum lagi. hehehehe
ReplyDeleteSamalah ulam mmg sedap, ni nk bg anak mkn buat goreng celup tepung plak
Deletealhamdulillah, sedapnyaa ulam.
ReplyDeleteAlhamdulillah, tp budak ni x suka ulam kena goreng celup tepung Bestari baru dia nk mkn😅
DeleteBanyak hasil tuaian tu. Segar segar pengaga. Kalau say buat ulam pun dah sedap dah
ReplyDeleteAlhamdulillah ulam pegaga mmg sedap, ni sbb nak bg budak mkn kena goreng celup tepung br dia mau😊
Delete